Go Back

Seoul goes global.
Op 14 november landt het Seouls high-end street culture modelabel WWWM voor het eerst in Europa met een pop-up in de nieuwe Didato Due store in Amsterdam.

Seoul begint een steeds grotere rol te spelen op het culturele wereldtoneel en dat is niet te danken aan de gevestigde orde, maar aan de uitgesproken progressieve jeugdcultuur die er woedt. Seoul heeft in deze geglobaliseerde modewereld een geheel unieke stijl ontwikkeld waarin traditie en futurisme samenkomen.

WWWM is representatief voor alles dat kenmerkend is voor deze nieuwe golf uit Seoul. Om te beginnen is WWWM een collectief van progressieve denkers, en een ‘fashion platform for stylistic and cultural research’, voornemens om de wereld iets nieuws en radicaal eigentijds te bieden.

De high-end kwaliteit kleding die WWWM introduceert drukt het relatief nieuwe gevoel van individualiteit uit voor jongeren in Seoul en hun verlangen naar hightech en innovatief design.
Die zelfbewuste culturele identiteit, een mix van het conservatieve Seoul en die nieuwe generatie – creatief en technologisch vernieuwend, stijl- en design bewust, collaborative en eclectisch, genderfluïde en non-lineair – maakt dat de Seoul-mode, een aanstekelijke nieuwe smaaksensatie toevoegt aan de internationale arena.

WWWM @ Didato Due 
In de planning van een reeks pop-ups wereldwijd gaat WWWM voor dit Europese debuut een samenwerking aan met Didato Due – de nieuwe winkel van Didato speciaal voor geselecteerde up-and-coming labels – in de Utrechtsestraat 143 te Amsterdam.

Bert Prakken, oprichter en eigenaar van Didato en Didato Due: “Deze nieuwe winkel geeft energie, het biedt een mix van streetstyle en high-end fashion, diversiteit, betaalbaar en toegankelijk. Hiermee ga ik weer terug naar hoe ik ooit ben gestart in Nederland.”

Vanaf woensdag 14 november staat WWWM in de spotlights bij Didato Due, Utrechtsestraat 143 te Amsterdam. Het launch evenement is van 18.00 tot 21.00 uur met een optreden van Vals Bezig. #didatodue

Zie ook de Europese site www.whatwewearmatters.com of check Instagram: @wwwmofficial. Hashtags: #wwwm en #wwwmofficial.  

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *