Go Back

Nog niet de link gelegd tussen de tuin, een nieuwe buitenkeuken en het ultieme buitenleven? Vanaf nu kun je daar niet meer om heen!

Geniet jij al van het ultieme buitenleven?
Ontdek WWOO’s nieuwe buitendesign voor 2019
– Persbericht –
Nog niet de link gelegd tussen de tuin, een nieuwe buitenkeuken en het ultieme buitenleven? Vanaf nu kun je daar niet meer om heen! WWOO heeft voor 2019 een compleet nieuwe collectie aan betonnen buitenkeukens. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om het ontwerp proces iets makkelijker te maken bestaat de collectie nu uit meerdere ontwerp segmenten: denk aan twee tot zes segmenten, de buitendouche, de corner en de special collection. 
Ultiem tot rust komen of lekker kokkerellen met vrienden en familie in de tuin, Piet-Jan van den Kommer weet er dus wel raad mee. De garden design basics van WWOO creëren van de tuin een zen omgeving, waar je een eigen thuis spa kan ervaren met de WWOO douche. Waarvan de kraan zowel aan te sluiten is op koud als op warm water, zo hoef je er geen afscheid van te nemen in de winter. Voor de aankomende zomer is het natuurlijk heerlijk verfrissend na een lange werkdag om onder de buiten douche te springen en daarna lekker te loungen in de zon met een glas wijn op de modulaire lounge bank. Ontstressen in een eigen buiten spa, klinkt als muziek in de oren.
Ontstressen in eigen tuin staat in lijn met iets dat niet iedereen in de vingers heeft, een opgeruimde tuin. De nieuwe storage possibilities van WWOO zijn de basis van een opgeruimde tuin en creëren hierdoor ook meer rust. Een tuin is er natuurlijk om in te leven en vooral optimaal te genieten, maar het moet wel een beetje geordend en opgeruimd zijn. Met de nieuwe houten WWOO kratjes is dit zo gebeurd. Gebruik ze om je verse groenten, flessen water en wijn in op te bergen tijdens een BBQ festijn met de familie in de buitenkeuken. Ze dienen niet alleen als opbergelement, maar ook als tuin decoratie. Zet er bijvoorbeeld een lamp of een schaal met kaarsen op om extra licht en gezelligheid te creëren na zonsondergang. Helemaal klaar om dit weekend al te genieten van het lente zonnetje!
Pressroom
Over WWOO
WWOO is een product van de Nederlandse interieurontwerper Piet-Jan van den Kommer. Zijn ontwerpen staan al meer dan 20 jaar bekend om de kracht van eenvoud, gebruiksgemak, pure materialen en life-time levensduur. WWOO is ontstaan vanuit zijn passie voor buiten koken en zijn visie dat je het hele jaar buiten kunt genieten. Bekijk de WWOO collectie op wwoo.nl of kom naar het creatief landgoed “Noordervaart 127” waar het hoofdkantoor is gevestigd.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *