Go Back

Sam Heughan, bekend van de hitserie Outlander, is Barbour’s Global Brand Ambassador. Hij ontwierp in samenspraak met Barbour de Sam Heughan Signature Capsule Collection.

Deze eerste collectie is geïnspireerd door Sam’s Schotse afkomst en zijn liefde voor de natuur. De acteur is geboren in de buurt van de boerderij waar John Barbour, founder van het modemerk, opgroeide. Deze collectie reflecteert Sam’s persoonlijke stijl met stoere jackets, shirts en knitwear. De unieke collectie is gemaakt van zijn favoriete materialen als wax, wol, tweed en herringbone. Simpel, ingetogen en tijdloos.
Er is ook gedacht aan de vrouwelijke fans van Sam en Outlander. Ook de dames collectie is geïnspireerd op Sam’s  afkomst en zijn liefde voor de Schotse natuur. Deze prachtige premium collectie bestaat uit luxe materialen zoals wol, tweeds en leer. Alles in de klassieke Barbour stijl. De quilts in deze collectie zijn gemaakt van zachte luxe wol. Opvallend zijn de iconische witte T-shirts en oversized lamswollen sjaals. Barbour’s herkomst en Schotse roots zijn herkenbaar in deze collectie, maar wat het natuurlijk zo bijzonder maakt is Sam Heughan zelf, die ook schittert in de campagne beelden.

Meet Sam
Sam altijd al een keer willen ontmoeten? De lancering van de Sam Heughan’s Signature Collection op 28 september wordt georganiseerd bij Macy’s. De eerste 200 fans winnen een meet-and-greet met de acteur. Je moet er alleen wel even voor naar New York vliegen! 😉

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *