Go Back

This is paradise….

WELCOME TO A MAAJICAL WORLD!

This is paradise

They say happiness is HOMEMADE….. So if you ever wonder where the MAAJINESS spirit comes from….. come along, feel the joy of living in paradise!

Het Colombiaanse swimwear merk MAAJI komt naar Nederland met één specifiek doel: het inspireren en verrassen van #RealMermaidsDe Mermaids zijn de ultieme doelgroep van MAAJI en leven het liefst in het water. Vrouwen die op zoek gaan naar avontuur, de wereld rondreizen en hun eigen pad creëren. Zij vinden het leuk om het unieke te vinden in iedere nieuwe dag. De Real Mermaids zijn zelfverzekerd en hun schoonheid wordt weerspiegelt in zowel houding als acties. 

#EarthWarrior
Naast het inspireren en verrassen van #RealMermaids, mogen wij onze planeet en oceanen niet vergeten. De MAAJI #EarthWarrior draagt een steentje bij aan een schonere wereld. MAAJI organiseert trips om de oceaan en stranden op te ruimen en geeft tips hoe je zelf een #EarthWarrior kunt zijn. Vanuit het hoofdkantoor maken zij knuffels van zeemeerminnen en zeepaardjes om zo geld in te zamelen voor de educatie van kinderen. Ook leveren ze creativity booster pakketten om kinderen te leren dat er geen limieten zijn aan je DROMEN.
 
Collecties
MAAJI heeft verschillende collecties;  swimwear, activewear, cover ups, kids, shorts voor mannen en accessoires. De MAAJICAL swimwear collectie verschijnt twee keer per jaar: een zomer en een lente collectie. Van de activewear en accessoires lijn verschijnt vier keer per jaar een collectie. Genoeg keuze dus!

Elke collectie is geïnspireerd op een surrealistisch verhaal en het resultaat van een zorgvuldig creatief proces. De MAAJI prints worden intern ontwikkeld door het creatieve team en staan centraal voor een thema binnen elke collectie. 
 
Alle collecties hebben een unieke mix van kleuren, designs, texturen, verschillende silhouetten en details die de magische filosofie van het Colombiaanse merk laten zien. MAAJI’s toewijding is om altijd te verrassen met producten van de beste kwaliteit, design en innovatieve technologie. Het merk streeft naar het creëren van de perfecte balans van onverwachte elementen.  Leuk detail; bijna alle MAAJI swimwear is reversible draagbaar. 

MAAJI in the pressroom

Download images on the pressroom

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *