Go Back

One big colour party this season!

Heb jij een zwak voor schoenen die een echte eye catcher zijn?
Dan is de nieuwe collectie van Unisa om te smullen. In de Spring/Summer ’19 collectie draait het om heel veel kleur, exotische materialen, het combineren van materialen en dé hak. Het is wederom een vrouwelijke collectie met de focus op de comfortabele hak. 
Put a ring on it!

Sandalen zijn weer een belangrijk fashion item voor SS19, maar niet zomaar een sandaal. Hét IT item van nu is de sandaal met een teenring. Unisa heeft deze zomer collectie verschillende designs: opvallend met een ingelegde imitatie diamant of een minimalistische leren teenring.
It’s all an illusion! 

De focus deze zomer ligt op de hak en het moet een eye catcher zijn. Van zilver metallic tot see through perspex in verschillende kleuren. Het kan niet gek genoeg! Speel met kleur en materiaal, dan zijn alle ogen gevestigd op de pareltjes aan je voet.
Platform woven sandals

Creëer extra lengte met deze platform sandalen zonder de pijnlijke extra’s die je bij hakken helaas gratis erbij krijgt. Ideaal voor lange zomerse wandelingen om er zo toch goed uit te zien. Een leuk detail: de stiksels zijn met de hand gedaan.
Straps, straps, straps 
Bij Unisa denk je aan comfort. Deze strappy slides geven direct een zomerse flow onder een jeans of lange jurk. Lopen ook nog eens super comfortabel waardoor ze makkelijk te dragen zijn op een drukke dag of een lange nacht in een van de clubs in Ibiza.

Download images on the pressroom

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *