Go Back

Searolly deelt de spirit van de Australische zomer.

De nieuwe Golden Girl neemt ons mee op reis naar de onontdekte schoonheid van het gouden binnenland van Australië: Esperance. Goudachtig gekleurde rotsen en duinen die in kristalheldere wateren opduiken, vormen een perfecte aanvulling op de explosies van kleur, slanke lijnen en flamboyante prints in het High Summer-assortiment.

Met een onvergetelijke line-up van internationale modellen in Seafolly’s zomercampagnes zoals Gigi Hadid, Miranda Kerr, Jess Hart en Shanina Shaik, was het niet meer dan logisch om internationaal supermodel, Toni Garrn, aan het rijtje toe te voegen. Ze werkt met enkele van de grootste namen uit de mode industrie samen zoals Calvin Klein, Ralph Lauren, Dior, Givenchy, Versace en Tommy Hilfiger. Op twintig jarige leeftijd heeft zij al gelopen over de Victoria Secret catwalk en wereldwijd op 19 Vogue covers gestaan. Het is daarom niet te ontkennen dat Garrn een van de meeste iconische modellen van haar generatie is.

De collectie vormt een perfecte balans tussen de kenmerkende silhouetten van Seafolly, geïnspireerd door de actuele, trendy ontwerpen, voor een allesomvattend assortiment voor op het strand, in de sportschool en daarbuiten. Modern en toch luxueus – het kleurpalet van de High Summer collectie is verreikt met warme aardetinten van gebrande barnsteen en olijf.

Desert Tribe –  Een print van embroideries, veren en schelpen met veel zomerse rode en blauwe tinten. In deze lijn zijn de Desert Tribe hipsters de highlight en mag een sexy vrouwelijk surfpak ook niet ontbreken. Hoog uitgesneden met long sleeve mouwen. Perfect om lang mee in het water te liggen.

Jagged Geo – Het geometrisch patroon is een weerspiegeling van gefragmenteerd water en licht dat is uitgebreid tot een klassieke, Europese jacquard stof met twee trendy kleurpaletten blauwe hardsteen en gebrande barnsteen kleuren.

Inka stripe – Dit is een update uit de populaire rib basis lijn en nu in een Franse krijtstreep. De swimwear is geïnspireerd op de jaren 80. De oogjes en strikjes zijn een subtiele hint naar de jaren 50 ‘pin up’ stijl. Voor elk figuur een geschikte pasvorm.

Dusk to dawn – Moderne en sensuele lingerie merken zijn gek op de trend: fluweel, Seafolly is dat ook. Het is een nieuwe luxe en niet alleen om in te zwemmen. Lingerie maakt kennis met de retro sportluxe elastische banden, in contrast met een speciale soort fluweel dat wordt geleverd in blauwe en roze tinten.

Vanaf januari is de High Summer collectie beschikbaar in de Bijenkorf alle Seafolly winkels over de hele wereld en op www.seafolly.com.au. Dus duik overal waar je bent de winkels in en vier een ander iconisch seizoen met Seafolly.

OVER SEAFOLLY
Seafolly is in 1975 ontstaan aan de oever van Sydney’s Bondi Beach en is sindsdien uitgegroeid tot een van ’s werelds meest bekende badkleding –en strandkleding merk. Seafolly wordt verkocht in meer dan 41 landen, via haar eigen kanalen, belangrijke retailers en grote online sites. Er zijn 33 Seafolly concept stores (22 in Australië, 7 in de VS en 4 in Singapore), waaronder de meest recente winkel in de VS in Westfield Century City, Los Angeles op 17 augustus. Het bedrijf verscheept naar Australië, Singapore en de VS via hun eigen e-commerce site. Seafolly heeft ook nog een ander badkleding merk van erg goede kwaliteit, genaamd Miléa en een keten van badmode-winkels met meerdere merken onder de SunBurn-banner.

Download images on the pressroom

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *