Go Back

Altijd al willen weten hoeveel uur jij slaapt, hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je hebt verbrand? De horloges van Suunto zijn niet alleen een stijlvol fashionitem maar ook het ultieme sporthorloge.

Taking sports to the next level

Suunto multifunctionele sporthorloges

Altijd al willen weten hoeveel uur jij slaapt, hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je hebt verbrand? De horloges van Suunto zijn niet alleen een stijlvol fashionitem maar ook het ultieme sporthorloge. Met een groot aantal features en robuuste roestvrijstalen details, zijn de horloges van Suunto een verfijnd en persoonlijk uurwerk. Eenmaal om je pols, wil je niet meer zonder.

Suunto 3 – The beautifully robust fitness watch
De Suunto 3 is een robuust fitnesshorloge met smart features, gemaakt voor iedereen die een actieve levensstijl heeft. Het horloge creëert een persoonlijk trainingsplan die zich vormt naar jouw fitness wensen. Je krijgt real-time begeleiding terwijl je aan het sporten bent om je te helpen met de juiste intensiteit. Een 24/7 trackingsysteem meet automatisch het aantal stappen en de verbrande calorieën. Om balans te vinden, is een goede nachtrust essentieel. Als je de Suunto 3 ook tijdens het slapen draagt, wordt je slaap gemeten en krijg je een samenvatting van hoe lang je hebt geslapen en hoe dit je herstel heeft bevorderd. Het horloge meet zelfs je stress en herstel gedurende de dag zodat je zeker weet dat je vol energie de dag doorkomt.

Of je nu gaat fietsen, hardlopen of fitnessen, de Suunto 3 kan alle snelheden en afstanden meten. Enne… mocht je tijdens een vakantie plotseling het zwembad induiken, geen probleem. Het horloge is waterbestendig tot wel 30 meter!

SUUNTO 9 – Built to last, just like you
Als je een extreme sportieve uitdaging in het verschiet hebt, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je sporthorloge alle prestaties meet. De Suunto 9 is een multisport GPS horloge, speciaal gemaakt voor atleten die het beste uit hun sport watch willen halen. Het batterij managementsysteem, met smart reminders, zorgt ervoor dat je horloge het net zo lang uithoudt als jij. Het horloge heeft 3 batterij standen – Performance, Endurance en Ultra – die 25 uur tot 120 uur aan record tracking heeft met de GPS aan. Wanneer je laag in batterij zit, geeft het horloge aan om te switchen naar een andere modus. Bovendien is het horloge getest in de zwaarste omstandigheden door de Suunto atleten zelf. Het horloge is dus gemaakt om elk avontuur aan te kunnen. Nog een pluspunt voor de diehard sporters: je kan de Suunto app linken aan Strava.

 

Over Suunto
Baanbrekend onderzoek zit al sinds 1936 in ons DNA, toen Suunto-oprichter Tuomas Vohlonen een manier bedacht om nauwkeurigere kompassen te produceren voor zijn oriëntatieloopavonturen. Door de jaren heen hebben we op de hoogste bergen gestaan ​​en de diepste oceanen verkend. We hebben grenzen verlegd. We hebben mensen in staat gesteld om hun dromen en avonturen werkelijkheid te laten worden. Maar avonturen gaan niet alleen over het verleggen van je fysieke grenzen in verre oorden. Het zoeken naar avontuur is een mindset die we allemaal delen. Het gaat over nieuwe ervaringen, groot en klein. Het gaat erom om er gewoon voor te gaan, ongeacht de omvang van de uitdaging. Doe mee met ons voor een avontuurlijk leven.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *