Go Back

De zomer loopt alweer op zijn einde. Back to Work, Back to School! Maar ook Back to Bed! Want extra

Maak een ambitieuze start met kleurtherapie en luxe biologisch beddengoed van SUITE702. 

De zomer loopt alweer op zijn einde. Back to Work, Back to School! Maar ook Back to Bed! Want extra Bed Peace is het beste medicijn tegen de nazomer bleus. Maak een ambitieuze start met kleurtherapie en luxe biologisch beddengoed van SUITE702. 
Naast de krakend zachte perkal collectie heeft SUITE702 haar assortiment flink uitgebreid met een linnen- en een satijn collectie. Beiden zijn in 12 nieuwe kleuren te verkrijgen, met kleuren zoals Midnight Blue, Pale Rose, Cedar Wood en After Dark.

Het linnen beddengoed is warm in de winter en luchtig in de zomer, een stof die geschikt is voor het hele jaar door. Heb je een voorkeur voor zacht en soepel beddengoed? Dan is satijn perfect! Het voegt ook een beetje glans toe aan de ruimte, voor een luxe uitstraling.

Alle materialen en kleuren kun je naar hartenlust combineren om van jouw favoriete plek in huis een echte droomplek te maken, of dat nu je bed is, de bank of een hangmat op het balkon.

You may say I’m a dreamer. But I am not the only one.

Slapen is goed voor jou en voor iedereen om je heen. Het biologische en sociaal verantwoorde – GOTS gecertificeerde – beddengoed van SUITE702 is niet alleen lief voor jou, maar ook voor de wereld. Bovendien slaap je extra zacht door de hoge ‘thread count’: het perkal is 300TC en het satijn 400TC. Kies en combineer je favoriete kleuren op SUITE702.com 

SUITE702 beddengoed is online te bestellen in alle gangbare maten, van eenpersoons tot lits-jumeaux. Vanaf-prijzen zijn € 79,95 voor een (eenpersoons) dekbedovertrek, € 49,95 voor een (eenpersoons) hoeslaken en € 14,95 voor een kussensloop.
Over SUITE702

SUITE702 is een Amsterdams slaapmerk dat met fashionable duurzaam beddengoed het leven in bed viert. De naam verwijst naar de ‘Bed Peace’ suite van John en Yoko Ono in het Hilton in Amsterdam. Het beddengoed is er in verschillende materialen en in een groot aantal kleuren, vrij te combineren, waardoor iedereen zijn eigen unieke set creëert.

 

http://extranet.pressonly.nl/pressroom/index?brand_id=3935&d_pressroomsubjects_id=&pressitem_image_id=&search_pressitems=Go

 

Download images on the pressroom

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *