Go Back

Hey Cooper my new love

De start van een nieuw jaar, betekent dat het ook weer bijna Valentijnsdag is. De dag van de liefde. Na de gezellige kerstdagen vol met cadeaus is het tijd om te bedenken welke cadeau hints je kan geven aan je geliefde voor 14 februari. Perfect om opnieuw verliefd te worden op een nieuwe tas: Cooper. Noem het maar je tweede liefde. Niettemin minder belangrijk voor vrouwen. Een extra tas hebben wij namelijk altijd nodig. Daarnaast kun je aan de buitenwereld showen dat je hubby smaak heeft.

Cooper –  Dit is dus DE nieuwe aanwinst in de Smaak familie met een subtiel randje. Bekroon de liefde met deze prachtige tas. Niet alleen maar verkrijgbaar in deze te leuke zomerse kleur Pink. Als je iets stoerders wil, ga dan  voor Army Green of  Ice Blue. Tip: vervang het hengsel om af te wisselen met een andere Smaak band uit de collectie.

Nog een aantal lovely tips voor je hubby of wifey zijn de JennaBaile, Jerry en Elly.
Smaak Amsterdam werd in 2010 opgericht door André Grundmann en is in korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd tassen- en accessoiremerk. Bezoek de stores in Amsterdam en Den Haag voor de ultimate Smaak Amsterdam experience.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *