Go Back

WILD HEART, FREE SPIRIT

Are you a wild heart and free S!LK soul?

Bij deze collectie van S!LK draait alles om avontuur en vrijheid. Het thema heet dan ook niet voor niets WILD HEART FREE SPIRIT: een collectie voor de wild ones onder ons.

S!LK Jewellery staat voor handgemaakte juwelen met een krachtig design, intense details en inspirerende betekenissen. Ook bij deze collectie is dit niet anders. Just be brave and free!

De WILD HEART FREE SPIRIT-collectie bestaat uit een mix van items geïnspireerd op het dierenrijk. Net zoals in de FIERCE-collectie, komt de kracht van vrije, wilde dieren zoals adelaars en slangen hier opnieuw sterk naar voren.

Ook speelt de collectie in op de populaire, speelse bohemian look. Hierin speelt de iconische adelaar de hoofdrol. Deze opvallende lijn bestaat onder andere uit een aantal zeer gedetailleerde en opvallende sieraden. De ring en hanger met adelaarskop zijn enkele niet te missen key items uit de S!LK collectie. Voor wild souls met open minds.

Verder zien we naast dit ‘young, wild and free’ thema ook een mix van verfijnde, zilveren armbanden en kettingen in verschillende nieuwe Aziatische vlecht- en vissengraatstructuren. Deze zijn nieuw in de collectie en verkrijgbaar vanaf aankomend seizoen.

S!LK Jewellery is een sieraden merk, opgericht in 2006, die op een eerlijke manier wordt geproduceerd in een eigen atelier in Bali. De handgemaakte collectie bestaat uit ringen, armbanden, kettingen en hangers van hoge kwaliteit (925) sterling zilver voor mannen en vrouwen. Alle items zijn unisex, zowel voor hem als haar. Elk sieraad is stuk voor stuk gekenmerkt door haar massieve karakter, een tijdloos stoer ontwerp en de verfijnde afwerking.
WILD HEART FREE SPIRIT by S!LK in the Pressroom

Download images on the pressroom

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *