Go Back

Party season is on! 

De december maand betekent maar een ding:

get your glam en party mood on! Bij elke weelderige outfit hoort een hele set aan sieraden. En ja ze mogen opvallen! Mix & match erop los of kies voor een vaste serie aan matchende ringen, armbanden en een bijpassende hanger.

Als je helemaal into het matchen van sieraden bent, dan is de Fierce by S!LK collectie de perfecte keuze! Voor de stoere power vrouwen die wel van een beetje bold houden, is de massief zilveren snake ring uit de Fierce by S!LK collectie een must-haveMaak de set compleet door de snake bangle erbij te dragen. Als kers op de taart style je de accessoires af met de snake hanger.

De ring met een ingelegde parelmoer steen hoort bij de ‘infinite’ lijn. Het ontwerp is rijk aan details en zit vol met structuurcontrasten. Het is een statement ring, met een lust voor het oog dankzij de parelmoer steen. Een prachtig cadeau om onder de kerstboom te leggen.

Wil je een fijner sieraad aan je sieraden collectie toevoegen? Dan zijn de dunne colliers met de nieuwe S!LK hangertjes een goede toevoeging.

Download images on the pressroom

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *