Go Back

Fearsome power with FIERCE by S!LK, roofdieren, zoals slangen..

..tijgers en adelaars zijn het symbool van kracht en mensen aanbidden deze dieren om hun eigenschappen. Ze zijn veel meer dan alleen gevaar. Een slang, een veer van een adelaar of het hoofd van een tijger zijn getransformeerd in sieraden. Niet zomaar sieraden maar een FIERCE collectie, geïnspireerd door het Indonesische eiland Bali. De eigenschappen die deze bijzondere en prachtige dieren met zich meedragen vormen een inspiratie voor de drager: snelheid, kracht, moed, intelligentie en met name fearsome power.

Een krachtig design,  intense details en een inspirerende betekenis – dit is waar de FIERCE by S!LK collectie voor staat. De slang is het eerste krachtige dier dat het gezicht is van de collectie. Het perfecte symbool van een adembenemende en mysterieuze kracht. Draag deze sieraden om transformatie, vernieuwing en levenskracht te koesteren. Een elegant en luxe design op een speelse manier om elke dag te dragen door mannen en vrouwen. Het is een statement sieraad die je look een mysterieus randje geeft.

Naast een zilver design, bestaat de FIERCE collectie ook uit sieraden met zilver en zwart leer gecombineerd. Een leren armband met twee zilveren slangen koppen die elkaar aankijken of een zwarte slangenhoofd als hanger. Beide zijn gemaakt van 925 sterling zilver en plated in zwart rhodium met een keramische coating.

FIERCE Fact

Het logo van de FIERCE by S!LK collectie is een leeuw. De symbolische betekenis van de leeuw gaat voornamelijk over kracht. De legendarische leider is de koning van alle dieren. Een icoon van autoriteit, leider met een hart van goud en dus het perfecte symbool voor de FIERCE collectie.

S!LK Jewellery is een sieraden merk, opgericht in 2006, die op fair trade basis wordt geproduceerd in een eigen atelier in Bali. De handgemaakte collectie bestaat uit ringen, armbanden, colliers en hangers van hoge kwaliteit (925) sterling zilver voor mannen en vrouwen. Er is geen specifieke mannen of vrouwen collectie, want alles is unisex. Elk sieraad is stuk voor stuk gekenmerkt door haar massieve karakter, een tijdloos stoer ontwerp en de verfijnde afwerking.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *