Go Back

Say Hi To Elyse Knowles
Seafolly’s nieuwe merkambassadeur

De Australische beauty Elyse Knowles is het nieuwe gezicht en merkambassadeur van Seafolly deze zomer.

De voormalige Women’s Health cover star en winnares van The Block 2017 zal de nieuwe, wereldwijde campagne voor Seafolly vertegenwoordigen.De campagne is te zien via digitale, print- en sociale mediakanalen.

De 24-jarige down to earth beach babe sluit zich aan bij een prestigieuze line-up van voormalige modellen zoals Gigi Hadid, Miranda Kerr en Jessica Hart. Knowles: “Zij inspireerden me om ook een gezicht van Seafolly te worden! Het is altijd een droom van me geweest om met zo’n iconisch Australisch badmode merk te werken. Seafolly is positief, leuk en speels waardoor het voor mij een perfect match is”.

Knowles begon haar modellencarrière toen ze slechts tien jaar oud was. Sindsdien heeft ze gewerkt met enkele van de grootste merken in Australië zoals Myer, Longines en Bras N Things. Knowles groeit ook hard op social media en beschikt over maar liefst 879K volgers op Instagram. GMO Adriane McDermott: “Er is geen ontkennen aan dat Knowles in snel tempo een Australisch icoon en wereldwijde ster aan het worden is. Haar zeer geëngageerde volgers zijn het levende bewijs van Knowles authenticiteit. We geloven dat deze rol bij Seafolly haar op het lijf is geschreven. Knowles zal de Seafolly spirit delen met vrouwen over de hele wereld”.

Product Images
Campaign Images
Verkoopinformatie
SEAFOLLY | www.seafolly.comPersinformatie
Press Only | Bo Haberland
+31 (0) 20 421 12 26 | bo@pressonly.nl
www.pressonly.nl

Download images on the pressroom

 

 

 

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *