Go Back

Dit seizoen legt Seafolly de essentie van dit idee vast en laat zien dat de zomer meer is dan alleen een seizoen of mindset: het is een manier van leven!

Seafolly moedigt al jaren vrouwen wereldwijd aan door ze een dubbele dosis optimisme en zelfvertrouwen te geven, zodat ze zonder zorgen van de zomer kunnen genieten.

De “sun-kissed” campagne, geschoten aan de stranden van Es Vedrà op Ibiza door Australische fotografe Akila Berjoui, laat perfect zien wat het merk wil: een levensstijl die compleet in het teken staat van de zomer. De mystieke magnetische rots is de perfecte backdrop om een plakboek te creëren vol momenten waarin een groep vriendinnen samen de Seafolly spirit omarmen. Ze zijn gemaakt voor de zomer en niet bang om ervoor te gaan, de zomer te ontdekken en living life to the fullest. In badkleding die deze levensstijl support.

Onder de kliffen van Se Pedrera de Cala d’Hort, omarmen de vier bekende gezichten van Seafolly de zomer, maar dan in een andere hoek van de wereld ver van Seafolly’s stranden in Australië. Een van de vier nieuwe gezichten is van Nederlandse bodem, model Chelsea Weimar! Ze schittert in deze prachtige campagne naast de modellen Yan Yan Chan, Camilla Christensen en Daili Perez.

Seafolly nodigt alle vrouwen uit om een carefree spirit aan te nemen, 365 dagen per jaar, om zo een positief gevoel te krijgen en een zomer om nooit te vergeten. Het hart van de campagne is de prachtige nieuwe badkleding. Je komt de zomer door in de hippe kleuren, prints en prachtige details van Inka Gypsy, Cut Copy, Splendour, La Luna en Ocean Alley.

INKA GYPSY – BESCHIKBAAR VANAF JANUARI
Inka Gypsy is de nieuwste duurzame en milieuvriendelijke lijn van Seafolly. Vrolijke kleuren zijn geprint op gerecyclede stoffen, zodat de drager meewerkt aan een betere wereld terwijl ze baantjes trekken. De lijn neemt je mee terug in de tijd door de printjes en klassieke stijlen, maar neemt je ook mee naar de toekomst want de zwemkleding is gemaakt van high-quality  gerecylced nylon. Er is goed over nagedacht: het is niet alleen goed voor de aarde, maar zorgt ook voor een hoge kwaliteit van de items. De lijn bestaat uit vrolijke strikjes, cut-out details en ook veel details op de rug. Rio broeken en hipsters zijn er om te mixen en matchen!

CUT COPY – BESCHIKBAAR VANAF FEBRUARI
Cut Copy is een work of artdat komt omdat de lij is geïnspireerd door de beroemde kunstenaar Matisse. Van zachte bloemenprintjes tot felle bladeren, wat zorgt voor nog meer groove in de zomer. De collectie bestaat uit warme maar ook uit koele ondertonen: warme kleuren zoals perzik, buttercup geel en koele kleuren als lila en zwart. Denk aan vierkante uitsnijdingen bij de nek, hoge broekjes en Braziliaanse badpakken.

SPLENDOUR – BESCHIKBAAR VANAF FEBRUARI
Ga mee naar de typische zomer droom van witte muurtjes, blauwe zeeën en eindeloze bloementuinen. Splendour is een vintage collectie met een mis match aan printjes, trendy sjaaltjes, strikjes, bloemen en vrouwelijke details.  De collectie sluit aan bij de huidige trends, maar heeft ook een 70’s vibe.

LA LUNA – BESCHIKBAAR VANAF MAART
Als de zon ondergaat, komt La Luna op. Een collectie met al het vrolijke van de zon en het magische van de maan. Het is gemaakt om de zomer te vieren: alle fases, herinneringen en stemmingen. De items zijn een beetje retro, zitten comfortabel en is beschikbaar in veel maten. Simpel en modern omschrijft deze collectie het best: crop tops, high waisted broekjes en badpakken met een hoge nek en open rug.

OCEAN ALLEY – BESCHIKBAAR VANAF MAART
Ga mee naar het paradijs Ocean Alley. De print is tropisch en vol bloemen, wat ons doet denken aan de Hawaïaanse natuurlandschappen, zoals schildpadjes en vrolijke prints uit de natuur. De collectie bestaat uit luxe sportwear van Lurex-rib-elastiek: comfortabele sport bh’s, bralettes in cup DD en sport leggings.

Het Seafolly verhaal
Seafolly is geboren op de stranden van Sydney, Australië in 1975. De zwem- en strandkleding van het merk is gebaseerd op erfgoed, kwaliteit en stijl.

Seafolly is gemaakt om in te leven. Hun motto: verken, zoek en leef het leven in badkleding die dit ondersteunt. Seafolly is het hart van de Australische zomer en zij delen dit met de wereld. Het merk is te koop in meer dan 2700 winkels in 41 landen, via haar eigen kanalen, toonaangevende retailers en grote websites.

In Nederland is Seafolly o.a. te verkrijgen in De Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Online via: Chilly, Wehkamp, Orange Bag, De Bijenkorf en Anna Diva.

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *