Go Back

We kennen allemaal wel de quote uit de film Mean Girls ”On wednesday we wear pink”.
Deze lente dragen we niet alleen op woensdag deze happy colour, alle dagen van de week is het raak. De kleur is terug te vinden in verschillende vormen en maten. De kleur roze komt ook zeker terug in de Spring ’18 collectie van Saint Tropez.

So classy
Het pak: een fashion statement die je nu al veel ziet, maar in de lente ook zeker weten nog helemaal hip is! Het geeft een classy uitstraling als je er hakken onder draagt en kan ook prima gecombineerd worden met een witte sneaker. Een echte must have voor je  lente garderobe – vooral wanneer die roze is. Draag het jasje op een denim jeans of de pantalon met een t-shirt als afwisseling.

The perfect stripe
Ze zeggen dat je nooit de kracht van een perfect gestreepte blouse mag onderschatten. En de feiten liegen er niet om. Een gestreepte blouse is makkelijk te combineren en geeft je simpele outfit toch net die extra boost zodat je er weer flawless bijloopt. Geschikt voor een zakelijke meeting, maar ook casual voor naar een lunch date.

Dress it up
Is een pak niet helemaal jouw ding? Gelukkig voor jou zijn fancy jurkjes nooit uit de mode! Draag het jurkje met een panty als het nog net iets te koud is buiten en wanneer het zonnetje schijnt kan je je bruine benen aan de wereld laten zien! Ook dit jurkje is weer pretty in pink met een mooie bloemenprint. Fijn die half lange mouwen om net het tussen seizoen te coveren.

De Spring collectie is vanaf maart 2018 te verkrijgen.

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *