Go Back

Terug naar de jaren ’90 met Reebok
2019 staat om de hoek maar met Reebok gaan we juist terug naar de 90’s,

de jaren van ware expressie en ontdekkingen. De tijd waarin je het harde knopje van de recorder indrukte om TV en radio op te nemen, zodat je dit later aan je vrienden kon showen. Dat was toen het toppunt van ”on-demand”. Tegelijkertijd liet Reebok haar voetstappen achter in de jaren 90. Met de introductie van revolutionaire hardloopschoenen voor die tijd, voorspelde Reebok de toekomst door zélf de toekomst te zijn.

In 2019 zal Reebok Classic zijn authentieke verleden vieren door 4 “oldschool” hardloopschoenen uit de 90’s in een nieuw jasje te steken. Elk paar heeft zijn eigen verhaal maar ze vinden elkaar in hun gedeelde visie op revolutionaire innovatie. Wat ooit gelanceerd werd als functionele maar innovatieve hardloopschoen uit de gymwereld van toen, domineert nu in het huidige straatbeeld als oldschool fashion must-have.

Pyro
De Pyro uit ’92 is terug. Deze baanbrekende hardloopschoen uit de vroege 90’s heeft de klassieke uitstraling en bouw van die tijd: een witte bovenkant met hoekige suède overlappingen, afgemaakt met iconische cirkel- en driehoekige details. Pyro is het echte origineel en neemt ons mee terug in de tijd van cassette-tapes. Hij opende een wereld van expressie en begon met het vormen van de toekomst.
Daytona
De Daytona komt uit 2000 en was kenmerkend door de grote lijn aan de zijkant van de schoen, met daaronder de dikke DMX-zool. Al ver voor zijn tijd was de schoen bezig met het innoveren van de toekomst – met invloeden van het nieuwe millennium, toen de wereld Y2K ontdekte. DMX neemt je mee naar een nieuwe dimensie, waar we nog een stapje verder gaan dan ”creatief”. Waarbold patronen samenkomen met droomachtige patronen, om zo een wereld vol mogelijkheden te creëren.
Aztrek
De jaren 90 waren een tijdperk van uitdagingen en outstanding zijn als het om producten gaat. Om deze belangrijke tijd te vieren, vertelt Reebok het verhaal van Aztrek – een onmisbaar element in Reebok’s geschiedenis – door de schoen terug te brengen naar het heden. Deze schoen, met zijn iconische en opvallende looks, brengt een nieuw beeld voor designs voor de toekomst. Aztrek is er voor degene die een ander pad hebben gelopen, voor deoutstanders die vochten tegen “het normale”.
Bolton
De Reebok Bolton heeft zijn naam te danken aan de Britse stad waar het merk origineel is opgezet door de Fosters. De schoen kwam uit in 1992 en was een veelzijdige, lichtgewicht trainingschoen, ontworpen voor de competitieve hardloper. De bovenkant van de schoen heeft een ademende stof wat zorgt voor extra comfort. Hij heeft een Hy-Lite zool met een Hexalite demping, Dynamic Cradle en in de zool zit een boogje wat zorgt voor schokdemping. De perfecte basis voor een goede beweging. Het rubber aan de buitenkant van de zool zorgt ervoor dat de schoen lang mee gaat.
Blijf op de hoogte van de Reebok 90’s Running releases door @reeboknl te volgen of door af en toe te kijken op www.reebok.nl. Vier de 90’s met Reebok!

Download images on the pressroom

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *