Go Back

Amsterdam, 26 augustus 2019 – Van de ondergrondse clubs van Europa tot de headline acts, de nieuwe Meet You There collectie van Reebok is een eerbetoon aan de fearless mannen en vrouwen die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de massa en dingen anders te doen. Waar het eerst een womens-only collectie was, komt Reebok dit seizoen ook met een MYT mannenlijn.

 

Break the standard met Reebok’s nieuwe MYT collectie! 

From the gym to the street
Amsterdam, 26 augustus 2019 – Van de ondergrondse clubs van Europa tot de headline acts, de nieuwe Meet You There collectie van Reebok is een eerbetoon aan de fearless mannen en vrouwen die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de massa en dingen anders te doen. Waar het eerst een womens-only collectie was, komt Reebok dit seizoen ook met een MYT mannenlijn.

De FW19 campagne, die na sluitingstijd is geschoten door Hypebae in de verlaten Londense straten, verenigt zes pioniers uit de muziekwereld. Ieder van hen heeft de wens om op een creatieve manier de norm te verbuigen en tegen de stroom in te gaan. In deze campagne spelen een aantal populaire underground DJ’s en artiesten de hoofdrol, die na de club samen komen op straat. Dit laatste is een plek waar creatieve samenwerkingen worden geboren. De Nederlandse DJ, Ruby Savage schittert in deze campagne, naast Taylah Elaine, Amber Donoso, Chloëdees, DJ Bambounou en Tommy Gold.

 .          
De Nederlandse DJ Ruby Savage vertelt in eigen woorden wat break the standard voor haar betekent: “DJ’en is mijn creatieve uitlaatklep en kent geen regels. Uiteindelijk ben jij de artiest, je kunt doen wat je wilt. Het is belangrijk dat je je eigen ambities bepaalt, dat je duidelijke intenties hebt en weet waarom je het doet. Weet welke boodschap je wilt overbrengen en maak er je missie van om daarin de beste te zijn.”

Naast de Hypbae campagne zijn er ook twee aparte campagnes geschoten voor de Europese en de Nederlandse markt. Instore zijn met name de beelden van de Europese campagne te zien. In de lokale campagne spelen een aantal Reebok ambassadeurs de hoofdrol, zoals Stijn Fransen en Nigel van der Horst.

De collectie voor heren en dames is nu verkrijgbaar in een uitgebreide maatserie: XXS tot XXL. Trainingspakken, sportbeha’s, leggings, korte broeken, tanktops en t-shirts zijn voorzien van grafische branding, opvallende kleuren en nieuwe silhouetten die je kan dragen in de sportschool en daarna naar de club. Een collectie die individualiteit en inclusiviteit aanmoedigt.

Deze nieuwe collectie is nu verkrijgbaar via reebok.nl/meet_you_there

De Europese Meet You There campagne. Klik hier voor de beelden.
Christel van der Nol, Stijn Fransen, Larissa van Meerten, Dennis Toppin en Nigel van der Horst in de Nederlandse Meet You There campagne. Klik hier voor de beelden.
MYT IN THE PRESSROOM
Over Reebok
Reebok International Ltd. is gevestigd in Boston, Massachusetts, en is wereldwijd toonaangevend als ontwerper, marktspeler en distributeur van schoenen, kleding en accessoires in de fitness- en lifestylebranche. Reebok, een mondiaal merk geïnspireerd op Amerika, is een pionier in de sportindustrie met een lange en rijke traditie op het gebied van fitness. Reebok ontwikkelt producten, technologieën en programma’s die gericht zijn op lichaamsbeweging en wil mensen begeleiden bij het waarmaken van hun potentieel. Reebok richt zich op fitnessconsumenten waar ook ter wereld ongeacht wat ze doen om fit te blijven, of dat nu gaat om functionele training, hardlopen, gevechtstraining, wandelen, dansen, yoga of aerobics. Reebok Classics bouwt op de fitnesshistorie van het merk en staat voor de oorsprong van het merk in de sportmarkt. Reebok, dochteronderneming van adidas, is exclusief leverancier van CrossFit, de CrossFit Games en UFC, titelsponsor van de Reebok Ragnar Relay Series en exclusief kledingleverancier voor Les Mills.
Ga voor meer informatie naar www.reebok.com of voor het laatste nieuws naar http://news.reebok.com/

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *