Go Back

Reebok brengt power vrouwen samen in haar nieuwste SS19 Women’s Only collectie.

 

Reebok brengt power vrouwen samen in haar nieuwste SS19 Women’s Only collectie

Women empowerment. Self expression. Break the standard! Dat is waar de nieuwste Reebok SS19 Women’s Only collectie – Meet You There om draait. Een collectie waarin fitness en streetstyle samenkomen. Waarbij niets of niemand is uitgesloten.
Over de hele wereld worden door Reebok power vrouwen met elkaar verenigd om de collectie als ‘girl squads’ uit te dragen. Model Jourdan Dunn, bekend om het vieren van vrouwelijke onafhankelijkheid, creatieve expressie en het staan voor haar individualiteit is hierbij wereldwijd de perfecte ambassadrice. Standvastig streeft zij naar gelijkheid voor vrouwen, zo is zij een sterke voorvechter van meer donkere modellen op de catwalk in een overwegend blank gedomineerde modewereld.
Binnen de Benelux zet Reebok dit voort met 12 power vrouwen, waaronder Reebok ambassadrice Christel van der Nol en Stijn Fransen, en ook een selectie krachtige Vondelgym trainsters die op dagelijkse basis in de gyms in Amsterdam fitness fanaten uitdagen to break the standard. Elke vrouw is uniek en doet dit op haar eigen manier.
“Ik vind het heel tof dat ik mocht meewerken aan deze campagne van Reebok. Samen met een groep power vrouwen op één locatie. Vaak wordt kracht gezien in de vorm van spierballen en zichtbare abs, maar voor mij gaat kracht juist om de power die van binnenuit komt. De positiviteit van mensen, en vrouwen die elkaar motiveren en elkaars positieve punten benadrukken om elkaar zo verder te helpen in hun ontwikkeling op elk mogelijk vlak.”
– Christel van der Nol
De Meet You There collectie bevat gewaagde, grafische prints met een overvloed aan attitude en is veelzijdig genoeg om aan te passen aan jouw eigen lifestyle. Tanktops, bralettes, hoodies, shorts, tights, flair pijp broeken en nog veel meer – alles wat je nodig hebt voor de gym en daarbuiten. De collectie is zo ontworpen dat je ook na het trainen gelijk met jouw girl squad door kan naar de lunch room om de hoek voor die healthy smoothie bowl en een goede portie girl talk.
Opvallende branding, felle kleuren, gedurfde prints en moderne cuts geven vrouwen de kans om hun look te mixen en een eigen identiteit te creëren. Je stijl is helemaal van jou. Jij creëert.

De SS19 Womens Only collectie – Meet You There is vanaf nu verkrijgbaar op www.reebok.nl en bij lokale retailers.
Over Reebok
Reebok International Ltd. is gevestigd in Boston, Massachusetts, en is wereldwijd toonaangevend als ontwerper, marktspeler en distributeur van schoenen, kleding en accessoires in de fitness- en lifestylebranche. Reebok, een mondiaal merk geïnspireerd op Amerika, is een pionier in de sportindustrie met een lange en rijke traditie op het gebied van fitness. Reebok ontwikkelt producten, technologieën en programma’s die gericht zijn op lichaamsbeweging en wil mensen begeleiden bij het waarmaken van hun potentieel. Reebok richt zich op fitnessconsumenten waar ook ter wereld ongeacht wat ze doen om fit te blijven, of dat nu gaat om functionele training, hardlopen, gevechtstraining, wandelen, dansen, yoga of aerobics. Reebok Classics bouwt op de fitnesshistorie van het merk en staat voor de oorsprong van het merk in de sportmarkt. Reebok, dochteronderneming van adidas, is exclusief leverancier van CrossFit, de CrossFit Games en UFC, titelsponsor van de Reebok Ragnar Relay Series en exclusief kledingleverancier voor Les Mills.
Ga voor meer informatie naar www.reebok.com of voor het laatste nieuws naar http://news.reebok.com/

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *