Go Back

De fitness pionier en de jonge artieste willen de nieuwe generatie inspireren
om meer zelfvertrouwen te hebben en zelfbewustzijn te creëren

Het wereldbekende fitness lifestyle merk Reebok maakt vandaag bekend te gaan samenwerken met de internationale superster Ariana Grande. De Amerikaanse zangeres en actrice kan zo haar liefde voor het merk overdragen aan een nieuwe generatie trendsetters.

Grande, de nieuwe partner van Reebok – een merk dat is opgebouwd uit uitdagingen, van de fitnessruimte tot aan de runway – is wereldwijd geroemd en bekend om haar sterke, gepassioneerde stem die ze voor duizenden fans laat horen op het podium, én om haar unieke stijl. De artieste bereikt hier dagelijks miljoenen jongeren mee en is ongekend populair.

Reebok was het eerste merk in de sportwereld die vrouwen op de eerste plek zette, en pionier was in de fitnessgeschiedenis in de jaren 80. Vandaag de dag inspireert en motiveert het merk nog steeds legioenen aan generaties vrouwen om hun fysieke kunnen te omarmen en de moedigste versie van zichzelf te zijn, of het nu in de gym is of in het dagelijks leven.Ariana Grande past hier perfect bij, zij omarmt haar unapologetic & fearless persona en wordt gewaardeerd om haar rechtdoorzee en oprechte persoonlijkheid. Ze zal haar unieke stem dan ook perfect inzetten voor Reebok het komende jaar.

Ariana Grande: “Net zoals Reebok sta ik sterk voor degenen die zichzelf durven zijn en te laten zien, hun individualiteit vieren en grenzen verleggen. Ik ben een voorstander van mensen die zichzelf accepteren voor wie ze zijn.”
Over de gezamenlijke missie zegt Grande: “Net zoals Reebok sta ik sterk voor degenen die zichzelf durven zijn en te laten zien, hun individualiteit vieren en grenzen verleggen. Ik ben een voorstander van mensen die zichzelf accepteren voor wie ze zijn. Reebok’s boodschap om zelfvertrouwen en zelfbewustzijn toe te staan en aan te moedigen, is iets waar ik fundamenteel voor streef. Ik ben vereerd om partner te zijn van een merk waarvan de missie is om mensen te inspireren om de best mogelijke versie van zichzelf te zijn. ”

Reebok reageerde: “Bij Reebok geloven we dat potentie grenzeloos is en Ariana geeft vertrouwen aan een jongere generatie om risico’s te nemen, soms te falen, altijd opnieuw proberen en uitdagingen aan te gaan, grenzen te verleggen, vallen en weer opstaan. We zijn ontzettend enthousiast om Ariana deel te maken van onze sterke gemeenschap en ons te helpen mensen uit te nodigen over de hele wereld om hun ware zelf te omarmen en to Be More Human.”
De nieuwe herfst/winter damescollectie van Reebok, gedragen door Ariana Grande, is nu verkrijgbaar viaReebok.nl.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *