Go Back

Reebok Crossfit® Nano 8 wordt gelanceerd met revolutionaire footwear technologie Innovatief Flexweave™ materiaal brengt de populaire Franchise naar een nieuw ‘’Nano’’ tijdperk

Vandaag lanceert Reebok de Reebok CrossFit Nano 8 sportschoen met een geweldige nieuwe footwear innovatie die de Nano Franchise herdefinieert. Hiermee wordt er verder gebouwd aan de reputatie van Reebok als het merk dat de CrossFit community het langst representeert.

De achtste editie in de Nano series, de Reebok CrossFit Nano 8, bevat Reebok’s belangrijkste innovatie: de Flexweave technologie. Dit is de nieuwste mijlpaal in de technische ontwikkelingen van Reebok en deze zal worden gebruikt in alle nieuwe edities van de schoenen.

Het Flexweave materiaal is revolutionair en biedt de ideale mix tussen duurzaamheid, flexibiliteit en een ademende werking. De open 8-figuur constructie van de Reebok Flexweave kan ongelimiteerd strengen van verschillende stoffen aaneensluiten waardoor er een enkel oppervlakte gemaakt wordt. Dit zorgt voor een verbeterde fitting en prestatie door de gespecialiseerde, op maat gemaakte zones. De Reebok CrossFit Nano 8 heeft de volgende kenmerken:

– Ultieme stabiliteit: minimale drop naast de schoen voor een stevig fundament
– Lang comfort: Flexweave zorgt voor een duurzame, ademende en versterkte fit
– Sterke fundering: wijde voorzijde voor een comfortabele fittting en voor krachtige bewegingen
– Premium draagbaarheid: nieuwe achterbies-constructie voor optimaal comfort

 

 

De schoen wordt 18 januari op Reebok.nl gelanceerd maar de diehard fan kan vandaag vanaf 12:00 uur al voor een gepersonaliseerd paar terecht op YourReebok. Deze actie is slechts 24 uur geldig en er is beperkte beschikbaarheid. Grootheden uit de CrossFit wereld zoals Dave Castro, Camille Leblanc-Bazinet, Tia Clair-Toomey, Annie Thorisdottir, Dan Bailey en Brent Fikowski hebben hun eigen schoen al ontworpen waaruit je online kunt kiezen.

Dave Castro, Director van de CrossFit Games, vertelt over zijn customized schoen: het is geweldig om te zien hoe de Nano zich heeft ontwikkeld en verbeterd. Als je me 8 jaar geleden had gevraagd waar ik de schoen naartoe zag gaan, zou ik hebben gezegd dat hij meer hetzelfde zou blijven. Echter is elke editie verschillend geweest, hoewel de schoen telkens wel aan de verwachtingen van de CrossFit atleet voldoet. Indrukwekkend!

De Franchise is lang de favoriet geweest binnen de CrossFit community en bij top atleten, waaronder Tia-Clair Toomey, Katrin Davidsdottir, Rich Froning, Annie Thorisdottir en Ben Smith. Veel van het Nano’s doorlopende succes in deze community komt door Reebok’s inzet om de geliefde kenmerken van de schoen te behouden, gekoppeld aan de drive om het design te veranderen en om aan de eisen van de CrossFit atleten te voldoen.

Tal Short, Product Manager Reebok, vertelt: de Nano Franchise heeft geweldige footwear producten op de markt gebracht en we kijken ernaar uit om te zien hoeveel impact de Nano 8 gaat hebben op CrossFitters over de hele wereld. Van al onze nieuwe technologieën, zijn we het enthousiast over de Flexweave. Het representeert een grote stap voorwaarts en het brengt de Nano naar een totaal nieuw level van prestaties.

De launch van de Reebok Nano 8 is op 18 januari op Reebok.nl. Wil je meer weten over YourReebok Nano 8? Check dan de blog.

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *