Go Back

Villa Kranenbergh Boutique Hotel. Een parel in kunstenaarsdorp Bergen.

De luxe Executive Relax Chair en de Divine Dining Chair zijn twee key stukken uit de Private Indoor collectie van Piet Jan van den Kommer, die onderdeel zijn van het interieur in Villa Kranenbergh, een historisch boutique hotel gelegen in het kunstenaarsdorp Bergen dat compleet is gerenoveerd en ingericht door Piet-Jan van den Kommer.

Het hotel heeft een zeer comfortabele ambiance met een interieur als echte smaakmaker. Een ideale toevlucht voor kunst, zee, bos en duinen. Rust is terug te vinden in het gehele interieur en daarbuiten, door gebruik van een neutraal kleurenpalet met meerdere materialen afkomstig uit de natuur, zoals hout, leer en staal. De interieur stukken zijn los verkrijgbaar via vandenkommer.nl.

Voor meer informatie over Villa Kranenbergh zie: villakranenbergh.nl

Piet-Jan van den Kommer  
Piet-Jan ontwerpt in de breedste zin van het woord. Van complete interieurs voor woningen en vakantiehuizen in het binnen- en buitenland tot luxe appartementen, horecagelegenheden en andere bedrijven.Piet-Jan ontwerpt vanuit de gedachte dat er in een interieur geleefd mag worden en werkt veel met hout, maar ook met ander natuurlijk materiaal zoals zink, leer, staal, natuursteen en beton. Door het gebruik worden de meubelstukken alleen nog maar mooier.De meubels worden handgemaakt in eigen werkplaats op creatief landgoed de Noordervaart 127 waar meerdere creatieve interieur gerelateerde bedrijven gevestigd zijn. Bewust omgaan met het milieu is een belangrijke pijler voor van den Kommer. Zo is er een eigen verbrandingsoven, waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien.

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *