Go Back

Kijk jij ook zo uit naar het najaar?

Laat de herfst maar komen met de Private Indoor collectie van Piet-Jan van den Kommer waarbij stijl en comfort samen komen. Neem bijvoorbeeld de luxe Executive Relax Chair waar je je lekker in kunt nestelen met een goed boek en een kop thee. Voeg hieraan de Manager Hocker toe voor de ultieme relax-modus.
De meubels van de Private Indoor collectie van Piet-Jan van den Kommer zijn oersterk en gemaakt van natuurlijke materialen die alleen maar mooier worden naarmate de tijd verstrijkt. Neem bijvoorbeeld de Wine & Dine Couch of de Delicious Dining Chair die geheel bekleed zijn met soepel runderleer met open stiksels. Beide zijn leverbaar in 3 kleuren. Bijpassend vind je de Reflection Desk, met een rank frame van gepoedercoat staal met notenhouten blad en lades.
Het pronkstuk van de collectie is de Change Me Side Table welke van hetzelfde materiaal gemaakt is. Mooi op zichzelf maar nog mooier met je favoriete bloemen of boeken erop. Met zoveel fantastische meubels zijn de korte, koude dagen geen straf, toch?
Alle meubels van Piet-Jan van den Kommer worden handgemaakt in een eigen werkplaats op creatief landgoed de Noordervaart 127 waar meerdere creatieve interieur gerelateerde bedrijven gevestigd zijn. Op het landgoed van 1,5 hectare groot bevindt zich de showroom met diverse (buiten) kamers, de collectie (buiten) meubels, een fruitboomgaard en moestuin. Bewust omgaan met het milieu is een belangrijke pijler voor van den Kommer. Zo is er een eigen verbrandingsoven waarmee het hele terrein van energie wordt voorzien. Benieuwd? Bekijk danwww.vandenkommer.nl.
Bekijk meer beeld

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *