Go Back

Lancering Atelier MISU men & women

Atelier MISU. Een merk dat voortkomt uit liefde en een ambachtelijke visie op streetwear. Opgericht in januari 2017. 

Erick Cormier, de merkeigenaar en ontwerper van Atelier MISU. reist al jaren door heel Europa en haalt de inspiratie voor zijn designs uit reis- en seizoensgebonden ontwerpen om streetwear fashion echt te begrijpen. Hij wil stukken ontwerpen die een brug slaan tussen een nieuw, eigentijds en een vooruitstrevend ontwerp. 

Het aangaan van een sterke samenwerking met de beste fabrikanten in de business was de eerste stap en de basis van Atelier MISU. Ervaren vakmensen in Portugal produceren de kleding in dienst van het kledinglabel. Waarbij kwaliteit en productiecontrole twee van de belangrijkste factoren zijn voor het merk.

Elke steek, zoom en naad zijn twee keer gecontroleerd om de kwaliteit te waarborgen en de kledingconstructie naar het hoogste niveau te tillen. Er ligt extra aandacht bij alle kleding silhouetten en de ontwerpfase hiervan. Dit om ervoor te zorgen dat alle stukken zo comfortabel mogelijk zitten zonder afbreuk te doen aan het ontwerp en de uitstraling die het label wil bereiken.

De materialen, Frans Terry katoen, jersey en elastaan zijn perfect gemengd om prachtige zachte kledingstukken te maken. Het merk gaat ook een stap verder in het gebruik van de op siliconen gebaseerde grafische afbeeldingen en een speciale carbon afwerkingstechniek op het katoen die uiteindelijk zorgen voor een uiterst comfortabel product.

De collectie van Atelier MISU. bestaat nu uit zeven kwalitatieve streetwear items voor vrouwen en mannen. Key items uit de collectie zijn de M. Hoody en het Lazy Bootcamp Sweatshirt. Beide in een grijze uitvoering met mosgroene logo details en zo zacht dat je niet kan wachten tot de winter weer begint. Logo mania it is!

Wil je meer opvallen? De Blonde Legion long sleeve voor vrouwen en de Legion short sleeve voor heren zijn meer edgy en zorgen ervoor dat je op straat zeker weten opvalt!

Atelier MISU. is online verkrijgbaar via www.atelier-misu.com

Samples nodig voor producties? Mail showroom@pressonly.nl of kom langs in de showroom aan de Prinsengracht 715, Amsterdam.

More Atelier MISU.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *