Go Back

Nieuw bij WAAR
Natuurlijke verzorgingsproducten

Nieuw bij WAAR
Natuurlijke verzorgingsproducten

DE NATUUR HEEFT VOOR ALLES EEN OPLOSSING

Een gevoelige huid, futloos haar, droge handen, oksels die….
De natuur heeft voor alles een oplossing!
Natuurlijk WAAR is een complete verzorgingslijn van plantaardige oliën, bloemen, planten en kruiden die écht werkt.
Pure producten waar zelfs de natuur blij van wordt!
WEG MET PLASTIC
Naast de complete lijn verzorgingsproducten Natuurlijk WAAR zijn er ook allerlei basics die je helpen om jezelf te verzorgen zoals wasbare make-up pads, wattenstaafjes, tandenborstels en kammen.
Allemaal gemaakt van natuurlijke materialen
zoals biologisch katoen en bamboe.
De 100% natuurlijke reinigingsschuim Calendula van Natuurlijk WAAR is een pH-huid neutrale foam met Aloë Vera en Calendula extract. Verfrist, reinigt en verzorgt de huid. Voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige, droge of onrustige huid. 150 ml 7,95 €.

De herbruikbare make-up pads kunnen in de wasmachine worden gewassen. De pads hebben drie lagen biologisch katoen en een diameter van 8 cm. De perfecte vervanging voor katoenen wegwerp wattenschijfjes. Voor elke aankoop wordt een boom geplant. Set van 14 make-up pads verpakt in katoenen zakje 14,95 €.

De Natuurlijk WAAR Bamboe & Cotton sticks; de meeste milieuvriendelijke wattenstaafjes en de perfecte vervanging voor plastic wattenstaafjes!
200 st  4,95  €
De Natuurlijk WAAR Bamboe Tandenborstel is een echte milieuvriendelijke tandenborstel. Het handvat is biologisch afbreekbaar. De handgrepen zijn handgemaakt, dus elke tandenborstel is uniek. voor elke aankoop wordt een boom geplant. Tandenborstel Bamboe 4,25
De 100% natuurlijke zilver Deo Roller Fris heeft een fruitige aangename geur. Zuiver zilver werkt natuurlijk tegen bacteriën. De deodorant gaat het ontstaan van transpiratiegeur tegen zonder de poriën af te sluiten. Bevat geen Aluminium Chloride. De combinatie van zilver en natuurlijke mineralen verminderen transpiratie en ontwikkeling van nare geur-vormende bacteriën. Zo kan het lichaam zich blijven afkoelen en gifstoffen verwijderen. Voor iedereen die een natuurlijke Deo wil die geen Aluminium Chloride bevat, een schadelijke stof die in bijna alle niet-natuurlijke deodoranten wordt gebruikt en het risico verhoogt op borstkanker. Natuurlijk WAAR 50 ml Deo Roller  6,95 €
De 100% natuurlijke handcrème Roos is een geliefde handcrème. De crème trekt snel in en geeft een langdurig zacht gevoel. Het is een heerlijk geurende crème voor de liefhebbers van Roos. Voor iedereen met ruwe, droge handen. Natuurlijk WAAR 100 ml 3,95 €

De Calendula handcrème is verzorgend en heeft een zachte, prettige geur. Door vitamine E wordt de regeneratie van de huid gestimuleerd en verloopt het herstel van de huid sneller. De handcrème met goudsbloem is zeer geschikt voor mensen met (zeer) droge handen. Natuurlijk WAAR 100 ml 5,95 €.

Schoon en hygiënisch op reis met deze tandenborstel travel case van bamboe die is voorzien van ventilatiegaatjes. Een goede bescherming voor je tandenborstel, thuis of onderweg. Minimalistisch ontwerp met een super gladde afwerking. Voor elke aankoop wordt een boom geplant. Natuurlijk WAAR Bamboe travel case 4,25 €.

En voor in de travel case de Natuurlijk WAAR Bamboe Tandenborstel.  Een echte milieuvriendelijke tandenborstel. Het handvat is biologisch afbreekbaar. De handgrepen zijn handgemaakt, dus elke tandenborstel is uniek. voor elke aankoop wordt een boom geplant. 4,25 €.

Bekijk de beelden in de pressroom

Over WAAR:
Mooie verhalen, mooie cadeaus. Je vindt ze bij WAAR.
Elk cadeau van WAAR heeft een mooi verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. Natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies, handgemaakte manden, schone schoonmaakmiddelen. WAAR heeft met 24 winkels de grootste keuze in duurzame en eerlijkgemaakte cadeaus.

Noot voor de redactie
Voor beeldmateriaal, meer persinformatie en/of andere aanvragen, neem contact op met:
UNFOLD / press only | bo@pressonly.nl | +31 (0)20 421 12 26


Copyright © 2019 UNFOLD360, All rights reserved.
You are receiving this email because you are a press contact of UNFOLD360 | Press Only.

Our mailing address is:

UNFOLD360

Prinsengracht 715

Amsterdam1017 JW

Netherlands

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *