Go Back

Farrow & Ball brengt deze lente behang designs uit in nieuwe metaalachtige kleuren!

Nieuw metallic behang tovert deze lente het huis om

Farrow & Ball brengt deze lente een aantal van zijn meest iconische en populaire behang designs uit in nieuwe metaalachtige kleuren. 

De collectie met 25 soorten behang zal bestaan uit negen van de meest geliefde en opvallende ontwerpen van het merk: Lotus, Tessella, Gable, Enigma, Tourbillon, Bamboo, Ringwold, Amime en Yukutori. In de ontwerpen zijn kleurstellingen geaccentueerd met glanzende zilvertinten, gepolijste kopertinten en stralende goudtinten, wat zorgt voor een indrukwekkend en luxueus kleurenschema in je huis. 17 van de kleurstellingen zullen worden afgedrukt met één van de nieuwe negen kleuren als hun grondkleur.

Zoals al het Farrow & Ball behang, zijn de ontwerpen met de hand gemaakt door de ambachtslieden van het merk, die traditionele drukmethoden gebruiken om rijkelijk gepigmenteerde verfsoorten gelaagd aan te brengen. Hierdoor ontstaat er een uniek gestructureerd papier met een uitwisbare glans.

Voor de populaire patronen Gable en Lotus heeft het merk speciale gegraveerde rollers gemaakt voor het aanbrengen van metaalachtige verf, wat zorgt voor een precieze en delicate afwerking die niet kan worden verkregen met het normale flatbed print proces.

Ieder ontwerp kan worden gecombineerd met een aanvullende Farrow & Ball verfkleur om te zorgen voor een gepast en samenhangend kleurenschema in iedere kamer van het huis.

Head of Creative, Charlotte Cosby, die de nieuwste collectie ontwierp, zei: “The designs encompass some of our most popular designs, including sumptuous damasks, graphic geometrics and delicate florals that radiate character.”

“As people have become more confident in their use of colour, so too have they become more interested in the use of pattern and the introduction of texture in a scheme so we hope these designs will excite you as much as they do us!”

De behangrollen zijn 100% recyclebaar, gemaakt met verantwoordelijk verkregen papier en milieuvriendelijke verf op waterbasis.

Om het behang te kopen gaat u naar farrow-ball.com, Farrow & Ball showrooms of vakhandelaren vanaf 18 april 2019.

Explore more metallic wallpapers in the pressroom

Opmerking voor de Redacteur:

Farrow & Ball is toegewijd aan het creëren van rijke gepigmenteerde verf en handgemaakte behang met alleen de beste ingrediënten.

Subtiele neutrale tot donkere inktzwarte blauwtinten, elke verflaag is gemaakt met een mix van maximaal vijf pigmenten voor een buitengewone kleurdiepte. De verf reageert, typerend voor de kleur, op alle soorten licht. Waarbij de variërende ondertonen bij elke tint zachtjes transformeren in licht en schaduw om zo elk huis tot leven te brengen.Van de kenmerkende kalkachtige matte finish van Estate Emulsion tot de duurzaamheid van de wasbare Modern Emulsion, dit onderscheidende palet is verkrijgbaar in een volledig assortiment van hoogwaardige interieur- en exterieur finishes.

Nog steeds geworteld in Dorset, Engeland, het thuisfront sinds 1946. Hier combineren deskundige vakmensen traditionele methoden met hedendaagse technologie om hun gebied te pionieren. Elke rol behang is vervaardigd met Farrow & Ball verf voor een voortreffelijke tastbare finish en een onopvallende connectie tussen verf en papier. Samen transformeert Farrow & Ball moderne en traditionele huizen, zowel klein als groot, van binnen en buiten, over de hele wereld.

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *