Go Back

Rose Bertram & Marciano Los Angeles vieren samenwerking met exclusief diner in Amsterdam.
Topmodel Rose Bertram, het zwangere liefje van de Nederlandse profvoetballer Gregory van der Wiel, vierde haar samenwerking met het kledingmerk Marciano met een exclusief diner in Amsterdam. Anna Nooshin, Monica Geuze, Koen Kardashian, Lima Ché en meer celebs, vierden dit samen met haar in het Dylan Hotel, allemaal gekleed in het iconische merk Marciano.
In 2015 was Rose het eerste Belgische model die in de Sports Illustrated Swimsuit Issue verscheen. Momenteel werkt ze voor merken als L’Oréal, Agent Provocateur en Marciano Los Angeles.

De campagne van Marciano met Rose Bertram is geschoten samen met haar grote liefde Gregory in de prachtige heuvels van Hollywood. Paul Marciano, Chief Creative Officer van de merken GUESS ? Inc. en Marciano Los Angeles, was verantwoordelijk voor de art directie van deze campagne, die gefotografeerd is door Rayan Ayash. De beelden tonen het koppel verliefd in een adembenemend huis in Hollywood Hills. Hierdoor worden de sterke sensualiteit en de spirit van de collectie goed weerspiegeld. De levendige verzadigde kleuren en goudtinten die in de collectie terugkomen, worden in de campagnebeelden prachtig aangevuld door de ijzige blauwe achtergrond en saffierkleurig water in de verte.
‘’Om te werken voor Marciano en het gezicht te zijn van hun campagne, heeft mij zoveel zelfvertrouwen gegeven en de wens om harder te werken en te vechten voor mijn dromen. Het is een onvergetelijke ervaring om gekozen te worden om voor zo’n groot merk te werken. De collectie is geweldig. Het laat je heel classy en sexy voelen!’, vertelt Rose Bertram.

De campagne toont de meest gewilde fashion-forward items van de collectie. Voor vrouwen zijn avondjurken, jumpsuits, blazers en cocktailjurken in een brede selectie kleurtinten een belangrijke focus. De tailor made blazers in clean white in combinatie met bijpassende broeken, voegt een beetje verfijning toe, terwijl korte gekleurde glitterjurkjes een vleugje kleur en flair aan het geheel toevoegen. Voor mannen domineren cleane en verfijnde turtlenecks, zwarte colberts en nette pantalons de collectie, met als highlight een klassieke slimfit wollen jas om de look tot in de puntjes te verfijnen.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *