Go Back

Het nieuwe Amsterdam conscious accessoires label

We hebben allemaal goede intenties en willen bewuster leven. Dat ‘’bewust zijn’’ valt niet altijd mee: zoveel keuzes, zoveel druk(te), zoveel verwachtingen – van de ander of jezelf – en de tijd vliegt voorbij. YiY nodigt je uit om in het moment te leven, je vrij te voelen en je te verbinden met jouw ‘’nature’’, Your Inner You.

“In today’s rush we all think too much, seek too much, want too much and forget about the joy of just Being.” – Eckhart Tolle

YiY staat voor conscious luxury, persoonlijke verbinding en lasting quality. Het functionele design van de tassen gaat gepaard met duurzame keuzes en bewustzijn. Wat de tassen zo bijzonder maakt, zijn de unieke tokens afkomstig uit de natuur waarmee je de tas kunt personaliseren. Door een handig kliksysteem kun je de tokens verwisselen, afhankelijk van jouw moment. Deze tokens zijn handgemaakt van materialen als edelstenen, versteend hout en afgevallen gewei. Elke token is uniek juist door haar natuur en is jouw kleine anker en symbool om stil te staan bij het moment –het nu – waarmee je verbinding kunt maken met jouw ‘’nature’’. De custom voering van de tas is geïnspireerd op foto’s van water en lucht wat het gevoel van vrijheid symboliseert.

YiY is bewust. Alle materialen zijn zo lokaal mogelijk ingekocht en worden gevolgd tot aan hun herkomst. Er wordt gewerkt met verantwoorde materialen of dat nu het runderleer is, de GOTS gecertificeerde custom voering of de protection en gift bags gemaakt van PET-microfiber. De tassen worden handgemaakt in een klein familie-atelier in Spanje met een ongelooflijke traditie en vakmanschap.

YiY heeft recent de Butterfly Mark ontvangen, mogelijk gemaakt door Positive Luxury uit London, en wordt hiermee – na een uitgebreide toetsing – gehonoreerd voor haar sociale en milieuverantwoordelijkheid. Hiermee is YiY een Brand to Trust geworden. Om YiY’s prestaties op het gebied van duurzaamheid te ontdekken, kun je de exclusieve pagina bezoeken opPositive Luxury.

YiY tassen en tokens zijn online verkrijgbaar op www.yiy.life en binnenkort ook opwww.positiveluxury.com. Er zijn op dit moment twee modellen (€450 en €775) in drie kleuren en 18 verschillende tokens. De tokens variëren van €20 tot €50.

YiY = jij
YiY bent de verandering
YiY bent bewust,
YiY bent ‘’bewust zijn’’

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *