Go Back

 

December – De maand van cadeaus, eten, samen zijn met familie en KERST. Maar wat geef je dit jaar als cadeau? Het dilemma waar iedereen mee zit. Geen stress, want Kikkerland heeft genoeg leuke en grappige cadeaus!

Bulb Light
Het thema van deze collectie is licht. De Bulb Light creëert een warme gloed in een ruimte en werkt op batterijen. Handig en makkelijk te verplaatsen in huis of op kantoor om gezelligheid te creëeren waar je ook bent.
Disco String Lights
Light up someone’s life met deze discoballen. Leuk surprise cadeau voor het zusje of nichtje om meer sfeer te brengen als decoratie in haar slaapkamer.
Small Wine Book
Het cadeau voor die persoon die net zo dol is op wijn als jou. Om samen nog meer gezellige avonden te beleven met de goede fles wijn. Dit kleine wijn boek bevat een kurkentrekker, een schenker en een kraag.
Square Glass Storage Box
Je waardevolste eigendommen op een elegante wijze opbergen kan in deze glazen opberg box. Of zet er een leuk plantje in als decoratie stuk. Gemaakt van New Zealand pinewood en glas. Te verkrijgen in verschillende maten.
Solar Edison
Deze collectie is ter ere van Thomas Edison. Kerst brengt warmte en is er om het samen zijn te vieren. Plaats Edison in de zon om op te laden en switch de schakelaar aan voor licht. Het cadeau als je iemands lichtpuntje in zijn leven wil zijn.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *