Go Back

Hoe te contouren 2.0! Hét schoonheidsgeheim van beroemdheden en influencers voor gedefinieerde gelaatstrekken en perfect gevormde jukbeenderen,

Bestaat nu ook voor onze benen! – de ITEM m6 CONTOURING ® TIGHTS. Hun speciale licht en donker gearceerde zones geven visueel vorm aan je benen. Een natuurlijk 3D make-upeffect zorgt ervoor dat je benen er slanker en smaller uitzien.

De gecontourde zones aan de zijkant zijn met behulp van een innovatieve printtechniek aan de panty toegevoegd, voor een perfect anatomische fit op je benen. Dit zorgt voor een nog slanker silhouet met een mooie gladde huid. Hollywood contouren door ITEM m6.

Maar dat is niet alles. De panty’s beschikken ook over een push-up effect en de effectieve compressie van ITEM m6 om je billen zachtjes te liften en dit zorgt voor meer energie en lichtere benen. ITEM m6 gebruikt medische fabricagetechnieken, gebaseerd op jarenlange ervaring.

Een speciaal ontwikkelde vorm van de High-Tech Form-Fitdraad creëert een precies gedefinieerd compressieprofiel en levert effectieve compressie. Dit bevordert de bloedsomloop ter verbetering van de zuurstoftoevoer door je volledige lichaam – van kop tot teen. De stijlen passen ook perfect zonder uitglijden of knellen.

Ontdek de schoonheidsrevolutie voor lange, slanke benen – 24 uur per dag, 7 dagen per week!

De CONTOURING ® TIGHTS zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar en komen in twee huidtinten – poeder en lichtbruin – gebaseerd op de ITEM m6 Invisible Line.

 

Click for more images
Click for video

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *