Go Back

Een primeur voor Den Haag, op 11 mei 2017 is de eerste House of Tribes by Jones Brothers Coffee Company geopend. Gelegen in het hartje Den Haag op de Turfmarkt 28, vindt men hier een uitgebreide selectie koffie van premium kwaliteit, thee en home-made patisserie.

Het is de eerste ‘Coffee-Company’ van Jones Brothers Coffee, het Amsterdamse merk dat als missie heeft de beste koffie ter wereld naar Nederland te brengen. Met als motto: “Er is geen excuus voor slechte koffie”, wordt er uitsluitend 100 % Arabica bonen gesourced uit landen als Ethiopië, Rwanda, Costa Rica en Brazilië. Met smaken als The Big Shot, The Italian Lover en The Awakening valt er veel te ontdekken voor koffie-connaisseurs en eenieder die open staat voor nieuwe ervaringen.


De House of Tribes by Jones Brothers Coffee Company is een aangename plek om te relaxen, te vergaderen of creativiteit op te doen. Uniek aan deze locatie is de “Community Table”, een lange tafel die plek biedt aan 14 bezoekers. Deze tafel kan makkelijk online worden geboekt, kosteloos, en kan dienst doen als vergaderplek of voor sociale bijeenkomsten en kleinschalige events.

 

House of Tribes opende haar eerste mobile office concept in Eindhoven in 2015. Met inmiddels 11 locaties is Tribes Inspiring Workplaces uitgeroepen tot de stijlvolste Coworking Space ter wereld door ‘Luxury for Men’, en werd het bovendien gekozen tot de Beste Werkplek van 2015.


ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *