Go Back

 Funk legende George Clinton ontwerpt een special edition Fluevog boot!

John Fluevog staat erom bekend dat hij graag samenwerkt met vrienden en hij heeft onlangs zijn krachten gebundeld met vriend en funkmuzieklegende George Clinton om een laars te ontwerpen die een aantal van hun gemeenschappelijke artistieke visies combineert. The Mothership laars, die volgende maand in de winkels ligt, ontleent zijn naam aan Clinton’s album The Mothership Connection uit 1976.
Gemaakt van digitaal gedrukt leer dat een van Clintons originele kunstwerken verbeeldt, is The Mothership boot een meer psychedelische kijk op John’s opmerkelijke Space Editions Family. De laarzen kenmerken een 3D-ontworpen rubberen platformzool die is gemodelleerd na de werkelijke oppervlakte van de maan!

“I’m often surprised to have friends at all, let alone famous ones like George,” quips John. “I thank him for pouring so much heart and soul into this collaboration and I think we’re both excited to share it with the world.”

De Mothership laars zal eind augustus 2019 verkrijgbaar zijn in zowel mannen- als vrouwenmaten bij geselecteerde Fluevog-winkels en online.
Pressroom

 

Over John Fluevog:
John Fluevog is een onafhankelijke ontwerper en verkoper van vooruitstrevende schoenen en accessoires. Sinds 1970 is hij standvastig in het creëren van ‘unieke zolen voor unieke zielen’ die overal te zien zijn geweest, aan de voeten van Madonna, Beyoncé, Lady Gaga en Jack White tot de catwalks van de high fashion. John werd onlangs erkend als The Canadian Footwear Industry’s Shoe Person of the Year (maar het is niet naar zijn hoofd gestegen) en Fluevog Shoes werd door FastCompany Magazine uitgeroepen tot een van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven in de mode-industrie. Of het nu in je hoofd blijft hangen als Foofarg of Vlueflag, Fluevog is een naam die meestal verkeerd wordt uitgesproken, maar zelden wordt vergeten.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *