Go Back

Op 1 december 2017 wordt het nieuwe leefstijlplatform FoodFirst Network gelanceerd. Met lekkere recepten, advies over beweging, voeding en mindset geeft het platform compleet leefstijladvies op maat. Iedereen, van gezond tot ziek, krijgt met on demand video’s precies wat hij of zij nodig heeft om zich beter te voelen door anders en beter te koken.

Food that fits you, hoe werkt het?
FoodFirst Network gaat uit van de individuele profielen van members, vandaar  ons motto food that fits you. Heb je bijvoorbeeld diabetes of wil je afvallen, dan krijg je dagelijks recepten die hierop zijn toegespitst. Ook voor mensen die gezond zijn maar fitter willen worden heeft FoodFirst Network heerlijke gezonde recepten en leefstijladvies op maat. Een team van koks, medisch professionals en voedings- en bewegingsdeskundigen is vanaf nu aanwezig in de keuken, en helpt iedereen zich lekkerder te voelen.

1 op 3 Nederlanders chronisch ziek
Nederland is een van de meest ontwikkelde landen ter wereld en de gezondheidszorg hoort tot de beste van de wereld. Toch is 1 op de 3 Nederlanders chronisch ziek. Dat zijn meer dan 5 miljoen mensen. Van hart- en vaatziekten tot nierfalen en van reuma tot diabetes. Veel van deze ziektes en hun klachten kunnen net als medicatie worden voorkomen, verminderd of verholpen door een juiste leefstijl waarbij voeding, en dus anders eten, voorop staat. En dat is precies waar FoodFirst Network bij helpt. Niet passief vanaf de bank, maar actief vanuit de keuken met de laptop, tablet of smartphone als nieuw keukengerei. Members leren gezonder en lekkerder koken dan ooit.

Van pil naar smaak-pa-pil
FoodFirst gelooft dat voeding je beste medicijn is. Daarom is de basis altijd verse, onbewerkte voeding die lekker is. Het platform laat zien hoe ongezonde gewoontes omgezet kunnen worden in gezonde gewoontes. Met de juiste voeding kunnen veel mensen hun klachten verminderen. Zo kunnen diabetes type 2-patiënten bijvoorbeeld deels of helemaal van hun medicijnen af komen.

Een eerlijk verhaal
Het platform is reclamevrij en kan daardoor het eerlijke verhaal over voeding vertellen. FoodFirst Network heeft oog voor duurzaamheid en respect voor bodem en natuur. Een individueel membership is er vanaf 12,5 cent per dag (€ 3,95 p/m).
Voor verzekeraars die echt in preventie willen investeren en bedrijven die hun medewerkers willen ondersteunen om fitter en gezonder te worden, zijn er aantrekkelijke collectieve mogelijkheden.

FoodFirst Network wordt gemaakt door het team dat aan de wieg stond 
van 24Kitchen, aangevuld met koks en deskundigen op het gebied van voeding, beweging, smaak en gedragsverandering.

FoodFirst Network: Food that fits you

 

Download images on the pressroom

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *