Go Back

Om zijn 50e verjaardag in de schoenindustrie te vieren, heeft John hard gewerkt aan een koffietafelboek.

Een nieuw koffietafelboek ter ere van John Fluevog Shoes 50 jarige verjaardag!
Leg de dekens, warme dranken en leesbrillen klaar. Om zijn 50e verjaardag in de schoenindustrie te vieren, heeft John hard gewerkt aan een autobiografisch koffietafelboek dat zijn geschiedenis als onconventionele schoenenontwerper en zakenman in de spotlight zet. Een visuele traktatie die alles omvat, van John’s achtbaan van een reis in de mode tot de innerlijke verhalen achter enkele van zijn meest iconische schoenen. Fluevog: 50 Years of Unique Soles for Unique Souls komt in november officieel in de winkel.

“It’s been 50 years and that’s a feat,” says John. “Though doing the book was never a big goal of mine, I began to realize that staying 50 years in the boutique shoe business with all the different energy in all the different eras was something to celebrate. I’m glad we wrote it all down before it surely starts slipping my mind.”

Voor degenen die niet kunnen wachten is het nu mogelijk om het boek als pre-order te bestellen bij Fluevog.com, in zowel een standaard als een limited gouden editie. Bij de pre-order van de speciale editie krijg je diverse speciale bonus cadeaus. John’s kleine gebaar om zijn meest trouwe fans te bedanken!

In 2020 viert John Fluevog Shoes 50 jaar in de schoenindustrie. Fluevog: 50 Years of Unique Soles for Unique Souls zal in november 2019 verkrijgbaar zijn in alle Fluevog winkels wereldwijd.

More Fluevog in the pressroom
Over John Fluevog:
John Fluevog is een onafhankelijke ontwerper en verkoper van vooruitstrevende schoenen en accessoires. Sinds 1970 is hij standvastig in het creëren van ‘unieke zolen voor unieke zielen’ die overal te zien zijn geweest, aan de voeten van Madonna, Beyoncé, Lady Gaga en Jack White tot de catwalks van de high fashion. John werd onlangs erkend als The Canadian Footwear Industry’s Shoe Person of the Year (maar het is niet naar zijn hoofd gestegen) en Fluevog Shoes werd door FastCompany Magazine uitgeroepen tot een van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven in de mode-industrie. Of het nu in je hoofd blijft hangen als Foofarg of Vlueflag, Fluevog is een naam die meestal verkeerd wordt uitgesproken, maar zelden wordt vergeten.

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *