Go Back

Een primeur voor Fluevog, het originele schoenenmerk opende vandaag haar 25ste boetiek op de Heiligeweg 37 in Amsterdam. Fluevog is sinds 1970 succesvol en heeft op strategische punten 24 boetieks over Noord Amerika verspreid.

Europese merklancering
Een primeur voor Fluevog, het originele schoenenmerk opende vandaag haar 25ste boetiek op de Heiligeweg 37 in Amsterdam. Fluevog is sinds 1970 succesvol en heeft op strategische punten 24 boetieks over Noord Amerika verspreid. Voor de Europese merklancering werd een Limited Edition Fluevog Amsterdam gelanceerd die vandaag op de Heiligeweg werd onthuld!
Limited Edition Fluevog Amsterdam 

Vandaag was het zo ver, de Limited Edition Amsterdam Fluevog Shoe werd bekend gemaakt! Met slechts 20 exemplaren voor dames en 15 voor heren zijn het echt unieke schoenen, zeker als reproductie uitgesloten is. De Sea Angel voor heren heeft op de zool een afbeelding van een sloep, je raad het al, van de Sea Angel. John Fluevog is, met het oog naar de overstap naar Europa en specifiek Amsterdam, een sloep aan het ontwerpen die we hopelijk binnenkort in Amsterdam kunnen zien varen.

Voor dames is de Prepare Scout ontworpen. Het kan zijn dat deze shoe je een beetje aan een klomp doet denken, maar dan natuurlijk wel de meer fashionable versie. Fluevog had eerder al iconische en goedlopende schoenen qua vorm in de collectie, maar ook de Prepare Scout is exclusief in de Amsterdam Fluevog boetiek verkrijgbaar.

Leuk detail: Fluevog staat bekend om de vrolijke quotes die je op de zolen en in schoenen vinden kunt. In deze coole schoenen staat:

AMSTERDAM LIMITED EDITION
HALLO!
The Sea Angel Honorius € 339,-       Prepare Scout € 299,-
Kunstproject op de Heiligeweg 37
Elke winkel wordt behandeld als een kunstproject en krijgt een eigen persoonlijkheid – net zoals de klant – is er geen een winkel hetzelfde. Op de Heiligeweg is geprobeerd de vibe van de stad te matchen met de winkel. Er is geen specifiek plan voor de winkels en dat is een van de dingen die juist zo leuk is aan de ruimtes. Fluevog heeft sommige dingen die ze meenemen van de ene winkel naar de ander, zoals de Story Wall, die de geschiedenis van John en de connectie met de stad weergeeft. De layout van de Amsterdamse winkel is uniek qua design, kleur en de bewegende stellage in de etalage. Benieuwd? Vandaag, 29 maart 2018 is de eerste dag dat de winkel opent en Fluevog op het Europese continent beschikbaar is!
www.fluevog.com

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *