Go Back

Look up, look down, look closer.
Tover de hele kamer om, van plafond tot vloer.

 

De meeste mensen schilderen hun muren in verschillende kleuren. Het plafond en de vloer worden meestal over het hoofd gezien. De nieuwe Farrow&Ball campagne geeft inspiratie om naast de muren ook de plinten, de vloer en het plafond mee te verven of te behangen. Wees niet bang om creatief te zijn en ga los met de verf en het behang van Farrow&Ball! 
Pressroom
Opmerking voor de redacteur:
Bij Farrow&Ball houden we de traditie van onze oprichters John Farrow en Richard Ball in stand door ongeëvenaarde verf-en behangproducten met uitsluitend de beste ingrediënten en hoogwaardige pigmenten te produceren.
Onze sinds 1946 in Dorset, Engeland vervaardigde karakteristieke verfkleuren en finishes staan bekend om hun diepte en complexiteit en brengen woningen wereldwijd tot leven. Daarnaast produceren we ons unieke, ambachtelijke handgemaakte behang volgens traditionele trog- en blokdrukmethoden met gebruik van onze eigen verf. Dit geeft ons behang een schitterende tastbare structuur die perfect aansluit op ieder interieur.
Vandaag de dag transformeert de Farrow&Ball look zowel eigentijdse als traditionele woningen, groot of klein, van binnen en buiten.
Farrow&Ball verf, behang en accessoires zijn verkrijgbaar bij onze showrooms, stockists wereldwijd en op onze website farrow-ball.com
Pressroom
Verkoopinformatie
Farrow & Ball | www.farrow-ball.com

Persinformatie
Press Only |
 www.pressonly.nl
Prinsengracht 715 | 1017 JW Amsterdam
+31 (0) 20 421 12 26 | bo@pressonly.nl

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *