Go Back

Niemand minder dan singer/songwriter Camila Cabello is het nieuwe gezicht van de GUESS Jeans Fall ’17 campagne.  Samen met model Alex Dellisola zal zij deze herfst schitteren in de campagne die geïnspireerd is door de all-American GUESS style. De iconische zwart-wit foto’s zijn een weerspiegeling van de kenmerkende denim heritage waar GUESS al decennia lang bekend om staat.

De carrière van Camila zit in de lift, nu ook met deze GUESS campagne. Na vier jaar lid te zijn geweest van girlgroup Fifth Harmony besloot Camila zich te focussen op haar solocarrière. Met als resultaat haar debuut hitsingle “Crying in the Club”.

“Ik ben erg enthousiast om samen met GUESS aan deze geweldige campagne te werken,“ alsdus Camila Cabello. “Ik ben met het merk opgegroeid en ik had echt nooit durven dromen dat ik ooit deel uit zou maken van de GUESS familie.”

Met Paul Marciano, Chief Creative Officer for GUESS?, Inc., als Art Director is de campagne geschoten in de woestijn van Palmdale, California door modefotograaf Tatiana Gerusova. Het modellen koppel geeft een free spirit vibe in de 90’s geïnspireerde tee’s en oversized denim jackets uit de nieuwe GUESS Fall ’17 collectie.

 

“Camila’s zelfvertrouwen, kracht en schoonheid zijn de eigenschappen die ik zoek in een GUESS Girl en heet haar daarom van harte welkom in de GUESS familie,” zegt Paul Marciano, Chief Creative Officer for GUESS?, Inc.“Het feit dat wij Camila gekozen hebben om deze herfst het gezicht van GUESS te zijn, toont dat GUESS Girls dynamische, onafhankelijke en multi-getalenteerde vrouwen zijn.

 

De GUESS Jeans Fall ’17 vrouwencollectie biedt een mix van denim in verschillende stijlen zoals oversized jackets, high-waisted skinny jeans, cut-off shorts en push-up bustier tops. Faux fur maakt dit seizoen een statement met gekleurde en luipaard print jassen die een flair geven aan een simpele outfit. Dit seizoen maken de kenmerkende GUESS vintage logo tanktops en T-shirts een comeback. Items die dit najaar zeker niet mogen ontbreken!

Voor de GUESS Guy zijn oversized varsity jackets, gewatteerde bombers en faux leather bikerjackets de key items van het seizoen. Acid wash en distressed denim spelen een belangrijke rol en geven de collectie een edgy touch. Je ziet dit onder andere terugkomen op jassen en jeans.

De overige beelden van de GUESS Jeans Fall ’17 campagne worden op 17 juli 2017 gereleased.

Download images on the pressroom

 

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *