Go Back

Vintage apparel uit de jaren ’70 is terug..

De meest iconische fashion collectie van adidas is terug: adicolor. Spring Summer ’18 wordt gedomineerd door een vintage kleurige lijn van adidas. De klassieke collectie uit de jaren ’70 vormt de inspiratiebron van de adicolor lijn. Rood, blauw, geel en groen zijn de vier iconische kleuren die centraal staan. In de collectie zijn de “Beckenbauer” track pants, jackets, hoodies, sweatshirts en t-shirts terug te vinden, gepaard met het adidas Originals logo. 

In de adicolor lijn wordt er een terugblik geworpen op de kleuren die adidas in 1983 introduceerde: Bluebird, Fairway Green, Scarlett Red en Sun Yellow. Deze kleuren zijn in combinatie met pastel tinten verwerkt in nieuwe designs en innovatieve stoffen. Het logo is niet te missen, want deze komt in sommige items opvallend groot terug. adicolor is gericht op de generatie van nu – individuen die kleur durven dragen en vooral niet bang zijn om aan de buitenwereld te laten zien wie zij zijn.

Fashion fotograaf Charlie Engman en creative director David Lane hebben deze wereld perfect weten weer te geven in een campagne waarbij de adicolor items, de modellen en objecten één dezelfde kleur hebben. Diversiteit wordt hiermee op een niet te serieuze, maar speelse manier gevierd.

De collectie is vanaf 18 januari wereldwijd verkrijgbaar via adidas.nl/adicolor en voor sample uitleen via onze showroom.

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *