Go Back

GIGI HADID BRINGS HER LOVE FOR THE OUTDOORS TO LIFE IN HER LATEST REEBOK COLLECTION

REEBOK X GIGI HADID

GIGI HADID BRINGS HER LOVE FOR THE OUTDOORS TO LIFE IN HER LATEST REEBOK COLLECTION

9 oktober 2019, Amsterdam – Supermodel en brand partner Gigi Hadid brengt haar fearless attitude en vooruitstrevende visie tot leven dit seizoen in de nieuwe Reebok x Gigi Hadid capsule collectie.

De FW19 capsule collectie is geïnspireerd op haar jeugd, die ze het meeste van de tijd buiten doorbracht. Dit gecombineerd met haar grote liefde voor het Reebok 90’s archief en de vintage silhouetten is het een collectie die verder gaat dan het normale pad en overloopt in looks voor het dagelijkse leven. Vol met Gigi’s eindeloze energie en zelfvertrouwen, zijn het designs die van de catwalk naar de straat gaan en van de jungle naar de stad. Reebok en Gigi moedigen samen aan om meer avontuur op te zoeken, want “wild is wherever”.

Apparel en sneakers zijn voorzien van een nieuwe attitude door middel van extra technologie, functie en kleuren voor een collectie die verder gaat dan het pad naar het dagelijks leven.

      
De DMX 2K ZIP-sneaker is een key item uit deze collectie met een stoere rits constructie. Een comfortabele sneaker, met een moderne en strakke look voor vrouwen die hun eigen avontuur willen beleven. Daarnaast is er een reeks van versatile co-ord track-suits, een convertible vest en een one-shoulder bh. De items komen in een kleurenpalet van desert khaki en sky blue dat samen gaat met tijdloos zwart en wit. Deze collectie laat wederom zien dat functionaliteit moeiteloos samengaat met stijl.

Reebok’s en Gigi’s onverwachte paden komen voor de tweede keer samen en dit wordt gevierd in deze outdoor en surrealistische geïnspireerde campagne, die je meeneemt op een reis met het supermodel, terwijl ze over buitenaardse terreinen reist en galactische gebieden verkent.

De Reebok x Gigi Hadid Capsule collectie is verkrijgbaar vanaf 24 oktober, via www.reebok.nl.

– Einde persbericht –

 

 

Download beelden in de pressroom
Over Reebok
Reebok International Ltd. is gevestigd in Boston, Massachusetts, en is wereldwijd toonaangevend als ontwerper, marktspeler en distributeur van schoenen, kleding en accessoires in de fitness- en lifestylebranche. Reebok, een mondiaal merk geïnspireerd op Amerika, is een pionier in de sportindustrie met een lange en rijke traditie op het gebied van fitness. Reebok ontwikkelt producten, technologieën en programma’s die gericht zijn op lichaamsbeweging en wil mensen begeleiden bij het waarmaken van hun potentieel. Reebok richt zich op fitnessconsumenten waar ook ter wereld ongeacht wat ze doen om fit te blijven, of dat nu gaat om functionele training, hardlopen, gevechtstraining, wandelen, dansen, yoga of aerobics. Reebok Classics bouwt op de fitnesshistorie van het merk en staat voor de oorsprong van het merk in de sportmarkt. Reebok, dochteronderneming van adidas, is exclusief leverancier van CrossFit, de CrossFit Games en UFC, titelsponsor van de Reebok Ragnar Relay Series en exclusief kledingleverancier voor Les Mills.
Ga voor meer informatie naar www.reebok.com of voor het laatste nieuws naar http://news.reebok.com/

Persinformatie

Ga voor meer informatie en voor aanmelding voor het laatste nieuws over het partnerschap en komende berichten naar reebok.nl/gigi_hadid en volg @Reeboknl, @Gigihadid en #ReebokXGigi.

Voor meer persinformatie en/of andere aanvragen, neem contact op met:
Bo Haberland | bo@pressonly.nl | +31 (0)20 4211226

Copyright © 2019 Press Only, All rights reserved.
You are receiving this e-mail because you are a press contact of our PR agency.

Our mailing address is:

Press Only

Prinsengracht 715

Amsterdam1017 JW

Netherlands

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 

Download images on the pressroom

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *